Lage bonussen bij St. Mirren in Schotland

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Lage bonussen bij St. Mirren in Schotland

De spelers van Real Madrid zouden 250.000 euro de man ontvangen hebben indien ze zich vorige week hadden gekwalificeerd voor de kwartfinales van de Champions League.

De bonussen bij het bescheiden FC St. Mirren uit de Schotse Premier League liggen wel een stuk lager. Zondag speelt Mirren de finale van de League Cup op Hampden Park tegen Glasgow Rangers. Voor de zwart-witten is dit een unieke belevenis. In de competitie moeten The Saints trouwens opletten, want degradatie loert om de hoek.

De kwalificatie voor de halve finales na een zege tegen Motherwell leverde per speler welgeteld 1.772,82 euro op. Opvallend was dat de zege die hen de finale opleverde, in de halve eindstrijd werd gewonnen van Hearts, slechts 1.107,39 euro opleverde. De spelers hadden na de wedstrijd tegen Hearts in de halve finales een ludieke actie in huis. Ze vierden de overwinning in de kleedkamers die ze afsloten voor de bestuursleden van de club, om hun ongenoegen te uiten.

Kapitein John Potter zat onlangs mee aan de onderhandelingstafel voor een eventuele premie bij winst in de finale: "Dat hoofdstuk is nu afgesloten. De deal is gesloten en vanaf nu concentreren we ons op de finale. We zijn professionals en gaan er alles aan doen om een nationale trofee in de kast van onze fiere club te zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties