Jansen: "Reden tegengoals? Bal ging er vier keer in"

Nico Wieme
| 11 reacties
Jansen: "Reden tegengoals? Bal ging er vier keer in"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamburger SV verloor met 4-3 van Anderlecht, maar dankzij de 3-1-zege uit de heenmatch wisten de Duitsers zich toch te plaatsen voor de kwartfinales. Marcell Jansen toonde zich tevreden met de kwalificatie.

Op het moment dat de 3-1 in de lucht hing, maakte Marcell Jansen de gelijkmaker voor HSV. Wie dacht dat Hamburg daarmee zijn schaapjes op het droge had, kwam bedrogen uit. “Dit was een rare match met rare doelpunten”, vertelde de middenvelder aan onze redactie. “Ik vind dat we een goede match gespeeld hebben, met een goed resultaat.”

Positieve onthouden

“Ik ben blij dat we ons geplaatst hebben. De 3-1-uitgangspositie uit de heenmatch bleek voldoende te zijn. Hoewel we hier op Anderlecht vier treffers om de oren kregen, moeten we toch het positieve uit de match halen. Bij die tegendoelpunten zijn er fouten gemaakt, maar dat is voetbal. We moeten daar niet te veel over klagen. We zijn immers geplaatst voor de kwartfinales”, aldus een positieve Jansen.

“Wat de reden is voor onze vier tegentreffers? De bal ging vier keer in het net”, antwoordde Jansen laconiek. “Laat ons vooral de teamspirit onthouden die we tegen Anderlecht aan de dag gelegd hebben en die meenemen naar de Bundesliga.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties