Melo en Zebina op het matje geroepen

Ward Callens
| 1 reacties
Melo en Zebina op het matje geroepen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus maakt een matig seizoen door. In Europa werd het onlangs uitgeschakeld door Fulham en in de eigen competitie staat Juve slechts vijfde en moet het nog volop strijden voor een Champions League-ticket. De club roept nu enkele spelers tot de orde.

Felipe Melo en Jonathan Zebina krijgen bij Juventus de zwarte piet toegespeeld. De twee kregen samen met Diego al heel wat kritiek te verwerken na de mindere prestaties van de Oude Dame dit seizoen. Tijdens het duel met Siena (3-3) maakte Melo een provocerend gebaar naar de eigen fans en Zebina toonde tegen Fulham zijn middenvinger naar de meegereisde fans toen hij met rood van het veld werd gestuurd.

Dat wangedrag kon voor Juventus niet door de beugel. “De frustratie voor een zeer teleurstellend resultaat rechtvaardigt geen gedrag dat onnodig spanning veroorzaakt of schade brengt aan het imago van onze club”, luidt het op de website van de club.

“Het team moet maximale samenhorigeid terugvinden op het veld en het moet blij zijn met de steun van de eigen fans. Hun beidrage kan van groot belang zijn om het noodzakelijke vertrouwen terug te vinden om onze huidige sportieve problemen te overwinnen”, laat Juventus nog weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties