Hertha leeft dan toch nog

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hertha leeft dan toch nog
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hertha BSC heeft zeer verrassend met maar liefst 1-5 gewonnen in de Bundesliga bij Wolfsburg, kwartfinalist in de Europa League.

Na het debacle van vorige week toen Hertha BSC in de slotfase met 1-2 van FC Nürnberg verloor en het terrein werd bestormd door een honderdtal hooligans, hebben de hoofdstedeling zich schitterend herpakt en de wedstrijd van de allerlaatste kans met glans gewonnen.

Tweemaal Gekas (foto) en een treffer van Ramos zette Hertha binnen het halfuur op een uitzonderlijke 0-3 voorsprong. Grafite kon voor de rust nog tegenscoren voor Wolfsburg. Na de pauze ging Hertha gewoon door op zijn elan. Opnieuw Gekas en Ramos zorgden voor een ruime 1-5 overwinning.

Ondanks de zege blijft Hertha BSC op de laatste plaats met 18 punten, dat zijn er zeven minder dan de eerste veilige plaats die door Nürnberg wordt bezet. Er zijn nog 7 speeldagen te gaan en 21 punten te verdienen in de Bundesliga. Indien de club uit Berlijn nog wil rekenen op een mirakel zal er volgende week absoluut opnieuw moeten gewonnen worden tegen Dortmund.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties