Gillet niet voorbij rode lantaarn

Philippe Crols
| 1 reacties

Jean-François Gillet is sinds kort de eerste Belg in de Serie A. Afgelopen weekend geraakte de doelman van Bari echter niet voorbij rode lantaarn Livorno. Ook de andere landgenoten in Italiaanse loondienst wonnen niet.

Jean-François Gillet (foto) speelde uiteraard opnieuw negentig minuten voor Bari. Hij zag zijn team op bezoek bij Livorno al snel op voorsprong komen, maar vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker. Bari is nu tiende en staat net in de linkerkolom.

Cagliari heeft drie punten minder dan Bari, maar behaalde afgelopen weekend wel een knap gelijkspel bij Sampdoria (1-1). Radja Nainggolan had echter geen aandeel in de puntendeling, want deze keer zat hij echt niet in de wedstrijdkern.

Bologna had dan weer weinig in te brengen op bezoek bij subtopper Palermo. Het verloor er met 3-1 en moet stilletjes aan toch beginnen uitkijken wat betreft degradatie. Gaby Mudingayi maakte heel de wedstrijd vol en kreeg een gele kaart.