Strenge Jacobs: "Lessen trekken uit tweede helft"

Strenge Jacobs: "Lessen trekken uit tweede helft"
Foto: © SC

Ariël Jacobs zag Anderlecht een uitstekende eerste helft spelen tegen Gent, maar was niet te spreken over het niveau dat zijn team na de pauze op de mat bracht. "Hier moeten we lessen uit trekken", zei de paars-witte coach.

“Ik vond ons voor de pauze nog beter spelen dan zondag tegen Zulte Waregem”, zei Ariël Jacobs na afloop van de 1-3-zege bij Gent. “De balcirculatie was zeer goed en de druk naar voren was groot. De omschakeling van balbezit naar balverlies en vice versa liep heel vlot. Dat lukte ons in de tweede helft niet meer.”

“Gent begon met de moed der wanhoop aan de tweede helft. Zij scoren dan tegen en krijgen een aantal goede kansen. Met 1-3 komen wij dan uiteindelijk nog goed weg. Hier moeten we lessen uit trekken”, was de Diegemnaar streng voor zijn spelers.

Jacobs wil niet gezegd hebben dat de titelstrijd al gestreden is. “We staan misschien wel acht punten voor op Club, maar we kijken enkel naar onszelf. Het zal weinig ploegen uit play-off 1 gegeven zijn om hier in het Ottenstadion punten te pakken.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties