Aruna Dindane naar Blackburn als het mag

Aruna Dindane naar Blackburn als het mag
Foto: © SC

Aruna Dindane moet weg bij Portsmouth. Niet omdat hij niet goed speelt, maar omdat indien de club hem opstelt, de optie tot aankoop automatisch gelicht wordt en dat kunnen ze zich niet permiteren.

Indien Portsmouth Aruna nog twee keer laat meespelen wordt de optie tot aankoop in zijn huurcontract met RC Lens automatisch gelicht. De hekkensluiter en financieel noodlijdende club kan zich dat absoluut niet permiteren, want Aruna Dindane is niet echt een goedkope vogel.

Er is echter een oplossing in de maak. Blackburn Rovers wil de ex-aanvaller van Anderlecht overnemen. "We willen volgende week de knoop doorhakken", aldus Blackburn-manager Sam Allardyce. Het is onzeker of Dindane per direct, of pas in de zomer naar Blackburn kan komen. "Maar laten we de deal eerst maar eens rondmaken, dan zien we dan wel wat de mogelijkheden zijn", aldus Allardyce.

Portsmouth mag door de precaire financiële situatie waarin het zit per uitzondering spelers verkopen tijdens het seizoen van de FA. Natuurlijk is het maar de vraag of dat ook opgaat voor Aruna, want hij staat nog altijd onder contract bij Lens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties