Juhasz: "Opletten voor Sidibe"

Juhasz: "Opletten voor Sidibe"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt vrijdag tegen Sint-Truiden, de ploeg die hen in de competitie tweemaal klopte. Roland Juhasz blikt al even vooruit op de match.

Juhasz laat zich niet op grote uitspraken betrappen. "STVV heeft ons twee keer verslagen, maar ze speelden dan ook goed tegen alle grote ploegen", beseft de Hongaarse verdediger. "Dankzij die zeges tegen de grote ploegen zitten ze in de play-offs, dus we moeten op onze hoede zijn."

Juhasz is zich wel bewust van de sterke kanten van de Truienaars. "Ze schakelen heel snel over van verdediging naar aanval en ook op stilstaande fases zijn ze heel sterk. Ja, wij hebben zaterdag bewezen dat we daar wat minder op zijn. (lacht)"

Eén speler maakte tijdens de matchen tegen STVV wel indruk. "Die Sidibe is heel sterk", bevestigt Juhasz. "Hij is groot, krachtig en heel snel. In de zestien maakt hij goed gebruik van zijn lichaam. Het zal opletten worden voor hem."

De match tegen STVV wordt de 54ste wedstrijd van het seizoen voor de Hongaarse international. "Vorig seizoen speelde ik er 62 denk ik. Liever veel matchen, dan veel te moeten trainen. Na het seizoen speel ik nog twee wedstrijden met Hongarije: tegen Duitsland en Nederland. Daarna onderhoud ik de conditie wel wat bij mijn ex-ploeg MTK."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties