Larsson wil Celtic Glasgow (nog) niet trainen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Larsson wil Celtic Glasgow (nog) niet trainen
Foto: © SC

Henrik Larsson (foto), de voormalige spits van Celtic Glasgow, FC Barcelona, Manchester United en de Zweedse nationale ploeg, wil nog niet naar Celtic als trainer. Momenteel coach hij de Zweedse tweedeklasser Landskrona.

Henrik Larsson is in beeld om de nieuwe manager van Celtic Glasgow te worden als opvolger voor de eerder ontslagen Tony Mowbray. Zelf wil de Zweed er nog lang niet van weten. "Ik zal altijd in verband worden gebracht met die club. Het maakt dan ook niet uit wat ik zeg. Het is wel een grote eer om met die club in verband te worden gebracht. Maar ik denk niet dat het eerlijk is om over andermans werk te praten, daarom weiger ik ook er veel op te zeggen. De toekomst zal het wel uitwijzen, maar ik ben nu gelukkig hier bij Landskrona", aldus Larsson in The Evening News.

Larsson beklemtoont dat hij in alle luwte wil groeien in het vak als trainer en dat Celtic met Neil Lennon een goede manager heeft voor de toekomst. "Als hij dit seizoen de Schotse beker kan winnen, dan verdient hij die job", aldus Larsson.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties