Kleine opflakkering RKC

Kristof Blomme
| 0 reacties
Kleine opflakkering RKC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RKC beleeft een troosteloos seizoen in de Nederlandse Eredivisie. In de thuismatch tegen Vitesse kon het toch nog even de rug rechten, de Arnhemmers werden met 4-1 naar huis gestuurd.

Tot voor vandaag telde RKC, de laatste in de stand, elf punten achterstand op de voorlaatste. De degradatie lijkt dus onontkoombaar. Toch geeft het zich nog niet helemaal gewonnen. Vrijdagavond werd Vitesse met 4-1 verslagen. Hoewel de redding nog steeds heel ver weg lijkt is alles mathematisch nog mogelijk. Met nog vier matchen te gaan telt het nu een achterstand van acht punten. Ook voor Vitesse blijft het bibberen.

Na amper een kwartier stond RKC al op rozen. Eerst werkte Jong-A-Pin de bal in eigen doel. Luttele minuten later verkeek Velthuizen zich op een vrije trap van Boerrigter. In de tweede periode was Vitesse de betere ploeg, maar het was toch de thuisploeg die de voorsprong kon vergroten. Mulders en onze landgenoot De Ceulaer waren trefzeker. Met een eigen doelpunt van Mulders stond de 4-1 eindstand op het bord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties