Rubin Kazan blijft Van Damme op de voet volgen

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Rubin Kazan blijft Van Damme op de voet volgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Van Damme (foto) is momenteel met RSC Anderlecht aan het praten over een verlenging van zijn contract dat volgend seizoen afloopt. Ondertussen blijft de tweevoudige Russische kampioen Rubin Kazan op de loer liggen.

Jelle Van Damme is niet zinnens te snel bij te tekenen bij Anderlecht. "We zijn momenteel rustig aan het praten, maar we zijn nog maar april. De club en ikzelf hebben nog tijd genoeg om na te denken welke richting we uit willen", aldus de verdediger in Knack.

Het is een publiek geheim dat Rubin Kazan, de voorbije twee jaar Russische kampioen, graag Jelle Van Damme zou halen. "Ze blijven mijn prestaties volgen. Meer kan ik er ook niet over zeggen. De interesse mag je gerust concreet noemen, maar ik sprak nog niet met iemand van de Russen. Met geen enkele andere club, trouwens", is Van Damme eerlijk.

De Anderlecht-speler zegt zeker niet neen tegen een nieuw buitenlands avontuur. "Ik focus me nu wel niet op een transfer. Het is zeker niet zo dat ik me nu in de kijker wil spelen. Wie weet ga ik toch gewoon bijtekenen. Ik heb mijn beslissing nog niet genomen", besluit Van Damme.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties