Totti excuseert zich voor gebaren naar Lazio-fans

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Totti excuseert zich voor gebaren naar Lazio-fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma won gisteren de derby tegen Lazio met 1-2 en blijft zo op kop in de Serie A. Na het laatste fluitsignaal ontstonden er enkele opstootjes.

Meteen na het laatste fluitsignaal ontstonden er enkele strubbelingen op het terrein tussen de spelers van Lazio en Roma, ook de wisselspelers en enkele officials kwamen zich moeien in het geduw.

Francesco Totti liep daarna richting de Lazio-fans en wees met beide duimen naar beneden. Een gebaar dat allesbehalve kon gewaardeerd worden door de Lazio-aanhang, die het interpreteerde als dat Lazio zou degraderen.

"Ik excuseer me voor mijn gebaren na de partij", zegt Totti vandaag. "Ik heb me laten meeslepen door mijn emoties na een spannende wedstrijd. Het was nooit de bedoeling iemand te kwetsen en het was zeker niet bedoeld om aan te geven dat Lazio gaat degraderen."

"Het was een verwijzing naar Roberto Baronio, die in de eerste derby dit seizoen dezelfde gebaren naar mij maakte en zei dat het voorbij was met mij."

"We moeten ons nu gewoon verder concentreren op die eerste plaats. Inter blijft favoriet. Maar als we onze laatste vier duels winnen, hebben we het allemaal in eigen handen. Dat we de laatste weken negen op negen haalden tegen Bari, Atalanta en Lazio is al heel wat."

Roma speelt in de laatste vier partijen tegen Sampdoria (thuis), Parma (uit), Cagliari (thuis) en Chievo (uit), terwijl Internazionale het opneemt tegen Atalanta (thuis), Lazio (uit), Chievo (thuis) en Siena (uit).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties