Agüero denkt fel aan de Premier League

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Agüero denkt fel aan de Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Agüero (foto), de spits van Atlético Madrid, zou graag zijn carrière verderzetten in Engeland. Vooral Chelsea lijkt zijn voorkeur te hebben, laat hij weten in de Engelse krant The Daily Express.

"Londen zou een geweldige stad zijn om te spelen en te wonen. Ik zou er erg gelukkig kunnen worden. Chelsea is er een schitterende club. Ze zijn in de jongste jaren uitgegroeid tot een van de meest gevreesde teams in Europa. Spelers als Didier Drogba en Frank Lampard zijn op hun positie echte wereldtoppers. Van spelers van dat kaliber zou ik enorm veel kunnen bijleren", aldus Sergio Agüero.

De 21-jarige Argentijn zegt dat hij enkel zal verhuizen naar een team uit de absolute top. "Carlos Tévez doet het geweldig bij Manchester City, maar ik wil enkel naar een club vertrekken die echt om de prijzen speelt", is Agüero erg ambitieus.

Atlético Madrid telde in 2006 zo'n twintig miljoen euro neer voor Agüero. De schoonzoon van de Argentijnse bondscoach Diego Armando Maradona speelde toen voor Independiente. Naast een mogelijke verhuis naar Chelsea, zou ook Inter Milaan naar hem hengelen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties