Nasri: "Arsenal wordt ondergewaardeerd"

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Nasri: "Arsenal wordt ondergewaardeerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samir Nasri (foto) vindt dat zijn club FC Arsenal niet echt wordt gewaardeerd. Het frustreert de Fransman dat het team enkel wordt afgerekend op het winnen van prijzen terwijl het elftal wel uitstekend speelt.

Samir Nasri vertelt vandaag in het Arsenal Magazine dat het niet eerlijk is dat zijn team wordt afgerekend op het niet winnen van prijzen. "We verdienen meer krediet dan de ploegen die met vele miljoenen een elftal hebben opgebouwd", aldus de jonge Fransman.

"Het is storend. Het werk dat we verzetten, krijgt niet de waardering die het verdient, want we winnen geen prijzen. Wij doen het met jonge spelers. Die zijn naar hier gekomen om een speciaal soort voetbal te spelen en ze hebben zich verder ontwikkeld", aldus Nasri.

Arsenal leek even een titelpretendent te worden in Engeland, maar de jongste weken morsten The Gunners weer met punten. Dat heeft wellicht te maken met de grote blessurelast. Zo zijn Cesc Fabregas, Andrei Arshavin en Theo Walcott geblesseerd en staat Robin Van Persie nog maar aan het begin van zijn rentree na een lange blessure.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties