Rost is kritisch voor het HSV-bestuur

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Rost is kritisch voor het HSV-bestuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Rost (foto), de doelman van Hamburg SV, vindt dat het bestuur van de club niet voor een nieuwe trainer moet gaan. "Ieder jaar een nieuwe coach is lastig", aldus Rost. Momenteel staat oefenmeester Bruno Labbadia er onder zware druk.

Hamburg SV maakt in de Duitse competitie de ambities niet waar, maar in de Europa League bereikte de club wel de halve finales nadat het onder meer RSC Anderlecht en Standard Luik kon uitschakelen. Desondanks staat trainer Bruno Labbadia onder zware druk en daar ergert doelman Frank Rost zich aan.

"Elk jaar komt hier een nieuwe trainer en dat is erg moeilijk voor het team. Het knaagt aan de club en de spelers. Niet iedereen gaat hier even gemakkelijk mee om", aldus Rost op SAT1.

Rost kwam eerder deze week in opspraak bij de club omdat hij de regels niet had nageleefd. Voor de wedstrijd tegen FSV Mainz, een wedstrijd die overigens verloren ging, had de doelman de spelers uitgenodigd voor een avondje in de bioscoop. Na beraad met trainer Labbadia stapte Rost uit de spelersraad.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties