STVV praat ook met Sunderland over Mignolet

STVV praat ook met Sunderland over Mignolet
Foto: © SC

PSV Eindhoven lijkt met nogal wat concurrentie te moeten gaan afrekenen voor STVV-doelman Simon Mignolet (foto). Ook FC Sunderland en het Italiaanse Udinese Calcio hebben verregaande interesse in het Belgische talent.

FC Sunderland is momenteel op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Craig Gordon. Daarbij dacht de huidige nummer dertien van de Premier League al langer aan Simon Mignolet als de ideale vervanger. "Er zal snel een afspraak volgen met Sunderland. Het is een belangrijke kandidaat, maar zeker niet de enige. We gaan ook met Udinese praten. En de berichtgeving dat PSV Eindhoven en Anderlecht zouden hebben afgehaakt, klopt ook niet", aldus STVV-voorzitter Roland Duchâtelet in HBvL.

Duchâtelet wil niets kwijt over de vraagprijs voor zijn doelman. "Het is niet het enige aspect dat telt bij de transfer van Mignolet. Voor ons is het ook belangrijk dat hij bij zijn nieuwe ploeg speelkansen zal krijgen. Ik zie hem als een ambassadeur die nog jaren het STVV-etiket zal meedragen. Simon is de vaandeldrager van onze jongste successen", besluit de STVV-preses.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties