Bailly houdt Van Buyten in bedwang

Philippe Crols
| 1 reacties
Bailly houdt Van Buyten in bedwang
Foto: © SC

Logan Bailly en Filip Daems zijn sinds zaterdag definitief zeker van het behoud in de Bundesliga. Met Borussia Mönchengladbach hielden beide landgenoten leider Bayern München van Daniël Van Buyten op 1-1.

Bij Borussia Mönchengladbach speelde doelman Logan Bailly (foto) de hele wedstrijd. Hij moest zich een kwartier voor tijd gewonnen geven op een poging van Miroslav Klose (1-1), maar speelde wel een degelijke match. Ook aanvoerder Filip Daems maakte de negentig minuten vol. Dat was niet het geval voor Daniël Van Buyten. De verdediger begon nog wel aan de match, maar werd op het uur vervangen. Bij de Rekordmeister houdt men er rekening mee dat de Belg mogelijk de terugmatch in de halve finale van de Champions League tegen Lyon moet missen. Van Buyten kreeg tegen Gladbach ook nog geel, net voor zijn vervanging.

Bayern staat samen met Schalke op kop. De club uit München heeft wel een veel beter doelpuntensaldo en dat geeft bij gelijke punten de doorslag.

Net als Gladbach is ook Köln definitief zeker van het behoud. Het verloor wel met het kleinste verschil in Bremen na een late strafschopgoal. Manasseh Ishiaku zat niet in de kern.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties