Duchâtelet: "Wij willen spelers van Anderlecht en omgekeerd"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 33 reacties
Duchâtelet: "Wij willen spelers van Anderlecht en omgekeerd"
Foto: © SC

Er is een hele hetze ontstaan rond Simon Mignolet. Eerst zou hij getekend hebben bij PSV, dan weer niet. Dan zou Sunderland hem willen en ook Anderlecht zit daar nog ergens tussen. De Brusselaars vinden hem voorlopig echter nog te duur.

Bij Anderlecht willen ze Mignolet gerust binnenhalen, maar ze zijn niet bereid daar fortuinen voor op tafel te leggen. "We hebben alle vertrouwen in Proto, maar Mignolet interesseert ons uiteraard", zegt manager Van Holsbeeck in HLN. "Maar ook andere uitstekende jonge Belgen als De Bruyne en Dequévy interesseren ons. Echter niet aan de prijzen die hun clubs nu vragen."

"Zoals de kaarten nu liggen wordt de transfer van Mignolet een hele moeilijke zaak", bevestigt Van Holsbeeck nog. STVV zou iets in de orde van 3.5 miljoen euro vragen. "Ja, het is iets in die orde van grootte", bevestigt Duchâtelet, de voorzitter van STVV in HNB. "We praten met verschillende clubs en misschien betrekken we ook andere spelers in de transfer."

"Ik wil niet ingaan op namen", zegt Duchâtelet. "Maar we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. De situatie is zo: wij hebben interesse in spelers van Anderlecht en omgekeerd." Bij Anderlecht wil men een oplossing vinden voor spelers als Losada, Iakovenko, Zitka en Chatelle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties