Mudingayi zeker van behoud

Philippe Crols
| 0 reacties
Mudingayi zeker van behoud
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als de Belgen, die momenteel in de Serie A spelen, volgend jaar hun club trouw blijven, dan zijn ze ook volgend jaar actief op het hoogste niveau in Italië. Afgelopen weekend wist met Gaby Mudingayi de laatste Belg zich te redden.

Bij Bologna zat Gaby Mudingayi (foto) echter niet in de kern voor de thuismatch tegen Catania. Bologna pakte een punt en omdat Atalanta niet won bij Napoli, is de club van onze landgenoot zeker van het behoud.

Jean-François Gillet is met Bari al een tijdje zeker van een verlengd verblijf in de Serie A. De club heeft nog maar weinig te winnen of te verliezen en daarom zat Gillet voor de verplaatsing naar Udinese op de bank. Zijn vervanger kreeg drie goals om de oren, maar Bari sleepte wel een 3-3-gelijkspel uit de brand.

Radja Nainggolan leek met Cagliari de titelstrijd te beslissen. Onze landgenoot speelde de hele wedstrijd en kwam een kwartier voor tijd 0-1 op voorsprong bij AS Roma. De Romeinen scoorden in het slotkwartier echter nog tweemaal en behouden zo nog een titelkans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties