Mignolet: "We mogen fier terugblikken"

Mignolet: "We mogen fier terugblikken"
Foto: © SC

Simon Mignolet speelde tegen Racing Genk zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd voor STVV. De ‘Doelman van het Jaar’ kon echter geen afscheid nemen met een Europees ticket.

STVV kon al voor de derde keer dit seizoen thuis niet winnen van Racing Genk en ziet de beloning voor een sterk seizoen als promovendus door de neus geboord.

Beloning

“Vijf minuten na de match overheerst nog de ontgoocheling”, zucht Mignolet. “Maar dat de supporters na het laatste fluitsignaal op de banken gaan staan en beginnen applaudiseren dat maakt veel goed. We hebben de voorbije twee jaar iets neergezet. Vorig jaar zijn we daarvoor beloond geweest, dit seizoen niet.”

“Maar we mogen fier terugblikken op ons seizoen. Iedere week hebben we met het hart gestreden voor wat we waard zijn. Dat we het Europees ticket aan Genk verliezen is jammer. Niemand verliest graag tegen Genk, maar we moeten dat gewoon accepteren.”

Toekomst

Over zijn toekomst blijft Mignolet vaag. “Er moeten nog een aantal dingen gebeuren. De komende weken neem ik een beslissing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties