Gerrard na het WK naar Real Madrid?

Yves Dekoning
| 12 reacties
Gerrard na het WK naar Real Madrid?
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Steven Gerrard? Voor het eerst in zes jaar bestaan daar terug serieuze twijfels over. De aanvoerder van Liverpool zou een vertrek overwegen en wil pas na het WK beslissen.

In 2006 trok Chelsea heel hard aan de mouw van Steven Gerrard. De Engelse international negeerde de lopkroep van de vele Russische miljoenen en bleef toch bij Liverpool. Rafael Benitez kon hem overtuigen dat de Reds prijzen zouden pakken. Maar de laatste vijf jaar staat Liverpool droog en dit seizoen was rampzalig. Gerrard mag al jaren niet meer op het middenveld spelen en heeft er zelf ook een zwak seizoen op zitten. Op 29-jarige leeftijd wordt het tijd om zijn erelijst aan te vullen.

Na de Chelsea-story twijfelde niemand nog aan Gerrard, hij zou zijn hele leven bij Liverpool blijven. Nu liggen de zaken opnieuw anders. Gerrard: "Ik zal niet denken aan mjn toekomst, of wat er zal gebeuren tot na het WK. Daarna heb ik drie of vier weken om te beslissen wat de beste keuze is voor mij."

Dit keer zou Real Madrid interesse hebben in Gerrard. Jose Mourinho wordt daar trainer, de man die Gerrard naar Chelsea probeerde te lokken. Gerrard: "Tijdens het vorige WK werd ik er gek van. Ik las kranten en op internet, belde met vrienden en mijn makelaar sprak over de interesse van Chelsea. Telkens ik naar mijn kamer ging, werd ik gek van het nadenken of ik naar Chelsea zou gaan of niet. Ik zal dezelfde fout niet opnieuw maken. Niemand mag me aanspreken over een mogelijke transfer tot na het WK."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties