De Sart en Broos genoemd bij Cercle

De Sart en Broos genoemd bij Cercle
Foto: © SC

Cercle Brugge is op zoek naar een nieuwe coach na het plotse vertrek van Glen De Boeck. De Sart en Broos worden genoemd als mogelijke opvolgers.

Dinsdagavond staat er bij Cercle Brugge een bestuursvergadering gepland. Daar wordt nog geen definitieve beslissing genomen, maar er wordt wel een shortlist opgesteld van trainers die weerhouden worden. Ondertussen hebben zich al meer dan 20 namen gemeld bij groen-zwart. Jean-François de Sart, assistent bij Standard en trainer van de nationale beloften, is één van hen. Ook Hugo Broos, die dicht bij het Jan Breydelstadion woont, is één van de kandidaten.

"De opvolger van De Boeck zal aan het profiel van Cercle Brugge moeten beantwoorden", aldus voorzitter Frans Schotte. "Van die strategie wijken we niet af. We laten ons niet opjagen, maar binnen de bestuurskamer is iedereen ervan overtuigd dat we geen tijd mogen verliezen. De voorbereiding op het nieuwe seizoen moeten we herzien en er moet versterking bijkomen. De nieuwe trainer krijgt daar uiteraard inspraak in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties