Zulte Waregem shopt opnieuw bij beloften Club

Kristof Blomme
| 8 reacties
Zulte Waregem shopt opnieuw bij beloften Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft Michiel Jonckheere overgenomen van Club Brugge. Ook de transfer van Nicolas Tamsin is definitief. Beiden tekenden een tweejarig contract met optie op een extra seizoen.

Zulte Waregem heeft goeie herinneringen aan de beloften van Club Brugge. Zo werden in het verleden onder andere Kevin Roelandts, Thomas Matton en Bart Buysse weggehaald bij blauw-zwart. Ook de 20-jarige Michiel Jonckheere trekt nu naar Essevee.

De 20-jarige Jonckheere is een echt jeugdproduct van Club Brugge. "Dit is een hele stap vooruit. Tijdens de gesprekken had ik echt het gevoel dat de club in mij gelooft", aldus de speler op de website. "Mijn techniek en loopvermogen moeten hier passen. Veel jeugdspelers van Club zijn me al voorgegaan. Ik wil me aan hen spiegelen."

Ook de transfer van Nicolas Tamsin, een rechtsachter van tweedeklasser Turnhout, die eerder al werd aangekondigd, is nu officieel bevestigd. Hij kwam als jeugdproduct van Cercle in Antwerpen terecht en gaat nu opnieuw dichter bij huis voetballen.

"Ik had niet het gevoel dat ik bij Cercle speelkansen zou krijgen. Ik heb bij Turnhout twee mooie jaren gehad. In het eerste seizoen zijn we zelfs gepromoveerd naar eerste. Mijn jeugdtrainers noemen me een moderne rechtsachter. Ik probeer eerst mijn verdedigend werk te doen, maar wil ook aanvallend iets bijbrengen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties