Van Moer: "Opwaardering voor Standard"

Kristof Blomme
| 29 reacties
Van Moer: "Opwaardering voor Standard"
Foto: © SC

In Het Laatste Nieuws reageerden Standard-mannen Wilfried Van Moer en Robert Waseige op de aanstelling van Sergio Conceiçao als assistent. Beiden vinden dat de club een goeie beslissing heeft genomen.

Zowel Wilfried Van Moer als Robert Waseige vinden Conceiçao een verrijking voor Standard. Er moeten wel goede afspraken gemaakt worden. "Ik zie het als een opwaardering voor Standard", begint Van Moer. De supporters hadden iets nodig om zich aan op te trekken. Conceiçao heeft hier een grote indruk nagelaten, dankzij hem spreken we hier nog van 'grinta'. De spelers zullen misschien meer opkijken naar Sergio, omdat het een grote naam is, maar dat is geen probleem. Dominique en hij kunnen samenwerken."

Ook Waseige is dezelfde mening toebedeeld. "De fans verwachtten een grote naam en die hebben ze gekregen. Het bestuur moet wel duidelijk maken wie de baas is. Ze kunnen perfect complementair zijn. D'Onofrio weet zeer veel van voetbal en heeft een licentie. Conceiçao niet, maar een trainersstaf hoeft geen verzameling van diploma's te zijn. Hij zal veel impact op de kleedkamer hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties