Hoofdaandeelhouder haalt Vanhaezebrouck binnen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Hoofdaandeelhouder haalt Vanhaezebrouck binnen
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck is de komende drie seizoenen trainer van KV Kortrijk. Het was vooral hoofdaandeelhouder Jean-Marc De Grijse die de ex-trainer terug wou.

Tijdens de play-offs was Vanhaezebrouck vaak aanwezig bij de wedstrijden van KV Kortrijk. Voorzitter Joseph Allijns vond het een week geleden echter nog te vroeg voor een terugkeer van de ex-trainer. Hoofdaandeelhouder Jean-Marc De Grijse drukte echter door en zondag ging Allijns dan toch overstag.

Zondagochtend klonk het nog bij de voorzitter: "Ik las veel zever, dat maakt me boos. Ze zeggen dat Hein Vanhaezebrouck trainer wordt. Zolang ik als voorzitter mijn handtekening niet zet is er geen overeenkomst. Er moeten nog een aantal zaken afgerond worden. Eventueel vanaf dinsdag is er nieuws. We kiezen voor een trainer waar heel het bestuur achter staat." Amper drie uur later is De Grijse duidelijk: "Hein krijgt de algemene sportieve bevoegdheden van de eerste ploeg tot en met de jeugd." Uiteindelijk komt er ook een officieel communiqué, die de komst bevestigt.

Vanhaezebrouck, die op dit ogenblik op vakantie is in Zuid-Frankrijk, krijgt vandaag een delegatie van KVK op bezoek. Enkele bestuursleden en doelman Glenn Verbauwhede trekken naar daar. Twee jaar geleden was er nog een conflict tussen Verbauwhede en Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties