Broers Boateng breken met elkaar

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Broers Boateng breken met elkaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De gebroeders Boateng willen elkaar niet meer zien of horen naar aanleiding van de tackle van Kevin-Prince Boateng (foto) die Michael Ballack van het WK hield.

Kevin-Prince Boateng van Portsmouth tackelde in de finale van de FA Cup Michael Ballack zo hard dat die zijn enkelbanden scheurde en het WK miste. Broer Jerome Boateng was niet mals: "Het was een duidelijke rode kaart, maar hij heeft niets gekregen, onbegrijpelijk."

Kevin-Prince reageerde heftig want die vond dat zijn broer hem moest verdedigen. Kevin-Prince speelt op het WK voor Ghana, broer Jerome voor Duitsland. "Ik wil geen contact meer met Kevin-Prince, het is te gek voor woorden, hij ontkent alles en vindt dat ik had moeten goedkeuren wat daar gebeurd is, maar dat kan ik absoluut niet. Ik wil niks meer met hem te maken hebben. Hij vroeg me zelfs om kritiek op Ballack te uiten, dat gaat echt te ver. Vanaf nu gaan we ieder onze eigen weg", aldus Jerome Boateng.

Pikant detail: Ghana en Duitsland zitten in dezelfde groep op het WK, dus de gebroeders zullen elkaar opnieuw ontmoeten, al dan niet op het veld, dan toch zeker langs de zijlijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties