De Bruyne: "Het kan zijn dat er nog een bod komt waar Genk op ingaat"

Steurbaut Kersten
| 67 reacties
De Bruyne: "Het kan zijn dat er nog een bod komt waar Genk op ingaat"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne tekende zaterdag een contract voor vijf extra seizoenen bij Racing Genk. Dat wil echter niet zeggen dat de jonge middenvelder het seizoen zeker bij de Limburgers start. “Het kan nog altijd zijn dat er een bod komt waar Genk op zal ingaan.”

De soap rond De Bruyne is dus nog niet afgelopen. De 18-jarige middenvelder was vorig seizoen één van de revelaties in de Belgische competitie. Anderlecht en Standard toonden interesse in De Bruyne, maar met een nieuw contract tot 2015 in de Cristal Arena leek er een einde te komen aan de transfergeruchten.

“Het doet deugd dat we er nu uit zijn”, zegt De Bruyne in HBvL. “Ik word er financieel véél beter van en voorlopig is het de bedoeling dat ik het seizoen bij Genk aanvat. Maar het kan dus altijd zijn dat er nog een bod komt waar Genk op zal ingaan. Ik ben wel geflatteerd door de interesse van andere clubs.”

Juiste manier

Algemeen directeur Dirk Degraen is niet happy met de gang van zaken. “We horen van bepaalde interesse via de kranten en er worden daar ook bedragen genoemd, maar met ons wordt niet gepraat. Ik vind dat niet de juiste manier van handelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties