Van der Vaart: "Het is altijd mijn schuld"

Van der Vaart: "Het is altijd mijn schuld"
Foto: © SC

Rafael Van der Vaart staat ter discussie bij Oranje, zoals gewoonlijk. De middenvelder wordt meestal overladen met alle zonden van Israël, maar daar trekt hij zich al lang niets meer van aan.

"Ik zal ermee moeten leren leven, dat ik bij Oranje nooit onomstreden ben", zegt Van der Vaart in De Telegraaf. "Ik herken dat de onvrede zich op mij toespitst”, zegt Van der Vaart. “Als het hele elftal ondermaats presteert, heeft Van der Vaart het gedaan. Je wordt er hard van als alle mensen twijfelen. Maar het frustreert wel.”

"Ruud Gullit zei als analist op ESPN zelfs dat Wesley Sneijder slecht was door mij", vervolgde zucht Van der Vaart. “Dat gaat echt te ver, want tegen Hongarije vulde ik het op precies dezelfde manier in en liep het wel. Het is te gek voor woorden dat ik als enige niet slecht mag spelen."

 "Altijd scherp moeten zijn, maakt me beter. Maar soms vraag ik me wel eens af: wat moet ik nou nog meer doen? Achter de spits, op nummer tien, is nog steeds mijn favoriete positie. Alleen is het zo dat ook Wesley daar goed kan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties