"Ik wil zo snel mogelijk weg bij STVV"

Manuel Gonzalez
| 11 reacties
"Ik wil zo snel mogelijk weg bij STVV"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

De eerste trainingsdag kende een domper bij Sint-Truiden. Aanvaller Sidibe herhaalde nogmaals dat hij de club zo snel mogelijk wil verlaten.

Zondagmorgen stond aanvaller Sidibe op het trainingsveld in STVV na een vakantie in Hongarije. De Kanaries hadden aangegeven dat hun succesvolle aanvaller ondanks eerdere berichten toch gewoon in Limburg zou blijven. Maar al op de eerste dag terug sprak de Senegalees weer over een mogelijke transfer.

"Ik had niet verwacht hier nog te staan. Mijn gedachten zijn niet meer bij STVV en ik wil dan ook zo snel mogelijk vertrekken. Er is een Belgische club met concrete interesse en ik wil op het aanbod ingaan", zegt de aanvaller in HBvL.

"Het is gewoon jammer dat voorzitter Duchatelet een belachelijk hoog bedrag op mijn hoofd kleeft. Als ze mij gaan verplichten om te blijven gaat het toch een moeilijke relatie worden vrees ik. Bovendien heb ik nog maar één jaar contract dus dan zou ik in juni volgend jaar gratis kunnen vertrekken."

Voorzitter Duchatelet reageert op de hele heisa: "Ik begrijp die Belgische club niet. Ze spelen het niet netjes. Bovendien spraken we met Sidibe een deadline af en die is verstreken. We verwachten dat hij gewoon bij ons blijft." Trainer Brepoels zit verveeld met de zaak en hoop tegen vrijdag duidelijkheid te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties