Van Persie: "Ik heb geen grenzen overschreden"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Van Persie: "Ik heb geen grenzen overschreden"
Foto: © SC

Robin Van Persie zorgde voor een kleine smet op de Nederlandse zege tegen Slowakije. De aanvaller werd in de tweede periode naar de kant gehaald en liet zijn ongenoegen daarover duidelijk blijken.

"In de laatste minuten krijg je als spits meer ruimte", legt Van Persie zijn onvrede uit. "Daar wilde ik graag van profiteren. Daarom was ik heel erg teleurgesteld dat ik gewisseld werd. Daarbij was ik niet helemaal tevreden over ons spel. Ik wilde Slowakije echt van de mat spelen. Dat is niet gelukt. Maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen."

"Natuurlijk wil ik vaker scoren en beslissende voorzetten geven", vervolgt de spits in de Nederlandse pers. "Juist in de slotfase van een wedstrijd krijg je daar de beste mogelijkheden voor. Daarom was ik even teleurgesteld. Het was niet dat ik vond dat het heel slecht ging, maar ik had er gewoon meer van verwacht. Ik heb ook geen vervelende dingen geroepen. Ik heb geen grenzen overschreden. Ik heb ook niet gezegd wie de bondscoach wel moest wisselen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties