Israëlische topschutter op weg naar Gent

De Nijs Michael
| 17 reacties
Israëlische topschutter op weg naar Gent
Foto: © SC

AA Gent haalde met de Ivoriaan Soumahoro al een aanvallende versterking in huis, maar de vice-kampioen versterkt de aanvalslinie straks wellicht een tweede keer. Shlomi Arbeitman maakt zo goed als zeker de overstap naar de Oost-Vlaamse hoofdstad.

De 25-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij Maccabi Haifa. De centrumspits deed de netten 28 keer trillen en kroonde zich zo tot Istraëlisch topschutter. Dat is AA Gent niet ontgaan, de vice-kampioen heeft Arbeitman bovenaan het verlanglijstje geplaatst.

Volgens De Standaard is er op clubniveau al een akkoord. Met de speler is er nog geen deal bereikt, maar de spits gaf onlangs al aan dat hij naar het buitenland wil. Het lijkt daarom slechts een kwestie van dagen voor de overgang definitief afgerond wordt.

"Arbeitman komt op woensdag naar Gent voor de medische testen", bevestigt manager Dudu Dahan. "De cijfers zien er goed uit, maar de handtekening ontbreekt nog." Volgens de Israëlische pers betaalt AA Gent ongeveer één miljoen euro voor de vlotscorende aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties