Maes: "We zoeken type Sonck, maar volgen ander pistes"

Maes: "We zoeken type Sonck, maar volgen ander pistes"
Foto: © SC

Als Lokeren zo doorgaat kan het elf nieuwe spelers opstellen bij het begin van het seizoen. Als het nog Wesley Sonck en Sacha Iakovenko kan aantrekken is het zelfs al zover, maar achter die twee namen staat nog een groot vraagteken.

De naam van Wesley Sonck blijft maar in verband gebracht worden met Lokeren. Toch ontkent men dat bij Lokeren. "Dat is niet aan de orde", vertelt sportief manager Willy Reynders aan HNB. "We zoeken wel zo'n type spits, maar volgen toch andere opties dan Sonck",  aldus trainer Peter Maes.

"We zijn al vier, vijf weken ver. Het is moeilijk om nu nog een speler als Sonck in te passen", gaat Maes verder. "We volgen daaromtrent enkele andere pistes. Maar die zijn nog in een prille fase, eerstdaags wordt daar geen doorbraak in verwacht. Het is nu niet het moment om overhaaste beslissingen te nemen. De jongens die hier nu rondlopen krijgen eerst de kans om te tonen wat ze in hun mars hebben."

Bij Iakovenko liggen de kaarten anders. "Wat Iakovenko vraagt van loon, is niet in verhouding met de rest van de kleedkamer. De bal ligt dus gewoon in zijn kamp", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties