Van Zundert kampeert zijn tenten op de Bosuil

Steurbaut Kersten
| 63 reacties
Van Zundert kampeert zijn tenten op de Bosuil
Foto: © SC

Bart Van Zundert heeft een nieuwe club gevonden. De verdediger tekent binnenkort een contract bij tweedeklasser Antwerp. “Ik heb lang genoeg moeten wachten.”

De 29-jarige Van Zundert was einde contract bij Zulte Waregem en kreeg geen nieuw contract aan de Gaverbeek. Tijdens de winterstop ging hij nog testen bij het Nederlandse NEC. Zonder succes. Ook na een uitleenbeurt aan Dender volgde er geen contract.

Van Zundert, die uit de jeugdopleiding van Germinal Beerschot komt, zal in Antwerp een contract voor één seizoen met optie voor een extra jaar tekenen. Hij moet wel wachten tot het transferverbod van de Great Old wordt opgeheven. “Het contract ligt klaar”, zegt Van Zundert aan Voetbalkrant.com. “Ze hebben ons beloofd dat het zo snel mogelijk in orde komt.”

“Ik ben heel tevreden dat ik hier een nieuwe kans krijg. Ik heb lang genoeg naar een nieuwe club gezocht, maar de gesprekken leverden nooit iets op Nu wil ik mee helpen de ambitie van Antwerp waar te maken: de eindronde spelen.”

Goede mentaliteit

Is daar voldoende potentieel voor? “Het is nog te vroeg om dat te beoordelen. Maar ik zie veel gretigheid en scherpte op training. Wat de mentaliteit betreft zit het goed. Het zal belangrijk zijn om een goede start te nemen. Dan kunnen we in het seizoen groeien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties