Deschacht: "Geen excuses voor straks"

Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Deschacht: "Geen excuses voor straks"
Foto: © SC

Anderlecht speelt straks om 20u45 bij het relatief onbekende TNS in de derde voorronde van de Champions League, toch zijn de Brusselaars op hun hoede.

"We hebben ons lesje van Bate nu wel geleerd", zegt aanvoerder Olivier Deschacht in HBvL. Hoe gaat het met de linksachter in het nieuwe seizoen? "Sinds het vertrek van Van Damme is het voor mij wat zoeken op links. Kljestan doet het goed. Hij is een andere type, dus is het wel aanpassen. Maar het loopt goed."

"We kunnen ons straks verwachten aan Brits voetbal. Veel duelkracht en lange ballen. We moeten tonen dat we ons daarboven kunnen zetten en blijven voetballen. We willen hier zeker een goed resultaat neerzetten. Een doelpuntje scoren en geen incasseren zou ideaal zijn. Als we niet doorstoten tegen The New Saints, dan is ons seizoen zo goed als mislukt, zo simpel is het."

Mazuch en Proto zijn terug fit bevonden. Legear en Chatelle strijden om een basisplaats. Tom De Sutter start zeker op de bank. Nieuwkomer Kljestan start meer dan waarschijnlijk in de basis. Suarez en Boussoufa lopen in de aanval.

De wedstrijd start om 20u45 en gaat door in Wrexham. The New Saints - Anderlecht komt normaal gezien niet op TV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties