Peeters: "1-0 altijd goed in Europa"

Nico Wieme
| 3 reacties
Peeters: "1-0 altijd goed in Europa"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters straalde na afloop van de 1-0-zege van Cercle tegen Famagusta. De Brugse coach was vooral tevreden dat zijn team niets heeft weggegeven en de nul heeft kunnen houden.

Toen zijn Argentijnse collega in het Spaans begon, wat dan eerst naar het Grieks en nadien naar het Engels moest vertaald worden, vroeg Bob Peeters grappend of we nog even tijd hadden. Zijn eigen perspraatje deed hij ernstig en in het Engels.

“We hebben tegen een goede ploeg gewonnen. We hebben ze op dvd twee keer aan het werk gezien tegen Sibenik en ik ben onder de indruk geraakt van hen. Thuis verloren ze weliswaar met 0-2 van de Kroaten, maar ze hadden er gerust vijf of zes kunnen maken. In de terugmatch heeft Anorthosis Sibenik gewoon van het veld gespeeld”, stak Peeters zijn lof voor de Cyprioten niet onder stoelen of banken.

De Cerclecoach gaf meteen aan wat zijn bedoelingen waren. “We mochten hun middenvelders niet aan de bal laten. Dat lukte aardig. Zij moesten veel achter de bal lopen dat kostte krachten. Het werd voor hen steeds moeilijker om bij ons te komen winnen. Na de pauze hebben we de druk opgevoerd en verdiend gescoord. Een 1-0-voorsprong is altijd een goed resultaat in de Europa League”, blikte Peeters tevreden terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties