Coach TNS: "Boussoufa speelt fantastisch"

Ruben Philippe
| 8 reacties
Coach TNS: "Boussoufa speelt fantastisch"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dinsdagavond neemt Anderlecht het in de Champions League-voorronde op tegen The New Saints. De heenwedstrijd eindigde op een geruststellende 1-3 zege voor Anderlecht. Toch gelooft coach Davies in zijn kansen. "We kunnen hier iets halen."

Vorige week vertrok Anderlecht met een goede uitgangspositie uit Wales. Daardoor lijkt de terugwedstrijd van morgen overbodig. De bezoekende coach, Mike Davies, is het daar niet mee eens. "We hebben ons goed voorbereid op deze partij. We geloven in onze spelers en we geloven dat we hier iets kunnen halen", aldus de oefenmeester op het digitale huis van Anderlecht. 

"We zullen vooral zorgen dat we er plezier aan beleven en daarna zullen we wel zien hoe ver ons dat brengt. Het zal er vooral op aankomen goed te starten en in dat opzicht is het wel goed dat we vanavond al in het stadion kunnen trainen om gewoon te worden aan het veld", zo gaat hij verder. "Als we er echt een match van willen maken, dan moeten we dinsdag zo snel mogelijk een doelpunt scoren."

Anderlecht is niet van plan zich zomaar te laten doen. Ook Davies zag enorm veel kwaliteiten bij de landskampioen. "Het is een fantastisch team dat over een paar sterke voetballers beschikt. Die nummer 11 bijvoorbeeld, Mbark Boussoufa, dat is echt een fantastische speler, een plezier om naar te kijken. Puur genieten als hij aan de bal is. Maar hij is niet alleen, er lopen er zo nog een paar rond bij RSCA", besluit hij. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties