Robben bekent: "Ik nam zelf het risico"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Robben bekent: "Ik nam zelf het risico"
Foto: © SC

Is Arjen Robben nu fit? De laatste tijd maakten de clubarts van Bayern en de KNVB openlijk ruzie over de toestand van de speler.

Arjen Robben bleef in die discussie zelf buiten schot. Maar de linkerpoot van Bayern neemt zijn verantwoordelijkheid nu toch op. "Ik wist dat het een risico zou zijn om deel te nemen aan het WK", zei Robben aan de Duitse tv-zender Sport1.

"Ik kwam vorige week terug van vakantie om met de voorbereiding te beginnen in de veronderstelling dat ik honderd procent fit was. Toen werd ik onderzocht en bleek ik geblesseerd te zijn."

"Het is moeilijk om te begrijpen dat ik op het WK vier duels afwerkte zonder iets te merken van de blessure. Ik heb ook helemaal geen pijn en heb nog steeds het gevoel dat ik kan spelen. Nu neem ik alle tijd om te herstellen, misschien neemt het revalidatieproces wel drie maanden in beslag. Ik geef niemand hier de schuld van. Noch mijzelf, noch de artsen."

Robben liet zich naar aanloop van het WK behandelen door kiné Van Toorn die erom bekend staat spierblessures sneller te kunnen laten helen. Volgens Bayern ging het alleen maar om lapmiddelen en werden te veel risicio's genomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties