Jol: "Dynamo Kiev is een erg lastige opponent"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Jol: "Dynamo Kiev is een erg lastige opponent"
Foto: © SC

Martin Jol (foto), de trainer van Ajax Amsterdam, is er niet gerust in voor het duel vanavond op het veld van Dynamo Kiev. "Het is een erg lastige tegenstrever."

"Dynamo Kiev heeft een team dat internationaal mee kan doen. Ze beschikken over internationale sterren en de club heeft de middelen om jongens uit Brazilië en Kroatië te halen", aldus Martin Jol in de Nederlandse kranten.

Jol was er gisterenavond nog niet uit welke tactiek hij zou gaan hanteren. "Ik weet nog niet met welk idee we het veld zullen opstappen. Je zit goed als je veel doelpunten maakt, maar ook als je weinig tegendoelpunten slikt, kan het goed zijn. Maar goed, Dinamo Kiev is echt een zware tegenstander", is Jol er verre van gerust op.

Jol benadrukte ook nog eens absoluut niet blij te zijn met de loting. "Ik had veel liever tegen Young Boys Bern gespeeld. Dinamo is de jongste tien jaar ijzersterk in kwalificatiewedstrijden. Ze hebben geloof ik achttien van hun negentien kwalificatieduels gewonnen. Ik denk niet dat er een andere club is met zo'n staat van dienst", besluit Jol. De wedstrijd is vanavond overigens te volgen op 2BE vanaf 20.45u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties