Feyenoord waarschuwt fans via website

Feyenoord waarschuwt fans via website
Foto: © SC

Feyenoord is er niet gerust in voor het duel tegen AA Gent. Het roept zijn supporters dan ook op om zich rustig te houden, want een volgende misstap zou de club wel eens een Europese schorsing kunnen kosten.

"De UEFA houdt Feyenoord extra scherp in de gaten en stuurt naar elke wedstrijd niet alleen de gebruikelijke vertegenwoordiger maar ook een extra Security Officer. Wanordelijkheden worden direct gerapporteerd en kunnen desastreuze gevolgen hebben. Feyenoord loopt, bij wangedrag van haar supporters, het risico dat de UEFA zal besluiten om de club uit te sluiten van Europees voetbal met alle (financiële) gevolgen van dien", staat te lezen op de website van de club.

Feyenoord moet zelfs een deel van zijn tribunes leeg laten voor het duel tegen AA Gent. De UEFA is de ongeregeldheden na het duel met Lech Poznan in 2008 immers nog niet vergeten. "De straf die werd opgelegd was de zoveelste op rij voor Feyenoord in Europees verband. Inmiddels staat Feyenoord bij de UEFA hoog op een lijst van lastige clubs en kunnen we ons geen enkele misstap van supporters meer veroorloven", staat er nog op de website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties