Duchâtelet: "Versterking? We zijn sterk genoeg"

Fabian Morren
| 6 reacties
Duchâtelet: "Versterking? We zijn sterk genoeg"
Foto: © SC

Sint-Truiden krijgt vanavond het bezoek van Standard. Met een 3 op 9 kan STVV niet echt tevreden zijn over de eerste drie duels. Toch maakt voorzitter Roland Duchâtelet zich geen zorgen.

"De technische staf is alleszins niet ongerust", zegt Duchâtelet in HBvL. "Ongeduldig misschien wel omdat we de ploeg zo snel mogelijk weer op punt willen hebben. Vergeet niet dat we ook vorig seizoen een aantal mindere matchen gespeeld hebben."

"Een nieuwe groep tot een geheel kneden, dat vraagt tijd. STVV staat daarbij niet alleen, er zijn ook nog andere ploegen in eerste klasse die op zoek zijn naar de beste manier van spelen. Neem Standard, onze volgende tegenstander, daar staat het ook nog niet helemaal op punt."

Versterking komt er zeker niet. "Die is niet nodig. We zijn sterk genoeg, het zou trouwens een belediging voor onze spelers zijn als we nu nog nieuwelingen zouden binnenhalen. Wij zijn ervan overtuigd dat STVV zich dit seizoen opnieuw gaat bewijzen. Wij hebben in alle linies spelers lopen die de gemiddelde eersteklasser ons benijdt."

Duchâtelet maakt zich dan ook geen zorgen. "Vorig seizoen hebben we acht matchen op rij verloren en eindigden we nog op de vierde plaats. Pas als we negen keer na elkaar verliezen zou ik ongerust zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties