Odemwingie krijgt Mignolet op de knieën

Manuel Gonzalez
| 2 reacties

Sunderland heeft in de Premier League met 1-0 verloren bij West Brom. Arsenal haalde op zijn beurt dan weer zwaar uit tegen promovendus Blackpool: 6-0.

Sunderland met Simon Mignolet tussen de palen verloor met 1-0 bij West Bromwich Albion. Nieuwbakker spits Peter Odemwingie, ex-La Louvière en overgekomen van Lokomotiv Moskou, mocht zijn debuut maken in de basis en beloonde zijn team met een doelpunt in de 81ste minuut, meteen de enige treffer van de wedstrijd.

Arsenal kende weinig medelijden met neofiet Blackpool: 6-0 werd het. Theo Walcott scoorde maar liefst drie keer. De andere treffers kwamen van Diaby, Arshavin en nieuwkomer Chamakh van Bordeaux. Evatt pakte namens Blackpool rood in de 31ste minuut bij een 1-0 achterstand. Thomas Vermaelen had een rustige namiddag centraal in de defensie.

Everton en Wolves deelden op Goodison Park de punten. Cahill bracht The Evertonians vlak voor de pauze op voorsprong. In de 74ste minuut hing Ebanks-Blake de bordjes in evenwicht. Fellaini viel na 82 minuten in voor Heitinga bij Everton. Jelle Van Damme zat niet in de kern bij Wolves wegens een enkelblessure.

Tottenham won met 1-2 bij Stoke via twee treffers van Bale. Birmingham was in eigen huis met 2-1 te sterk voor Blackburn. West Ham op zijn beurt verloor met 1-3 van Bolton. De Zweed Elmander was tweemaal trefzeker voor de bezoekers.