City beloont bezoek Sheikh Mansour met zege in topper

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
City beloont bezoek Sheikh Mansour met zege in topper
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City won gisterenavond de topper in de Premier League tegen Liverpool. In de Eastlands werd het maar liefst 3-0.

Het was het eerste bezoek ooit van eigenaar Sheikh Mansour van City aan een thuiswedstrijd van The Citizens. Hij werd meteen beloond met een klinkende zege in een topper. Mansour is nu al geruim twee jaar de sterke man bij City.

Nieuwkomer Milner maakte een sterke indruk. De van Aston Villa overgekomen flankspeler zette Barry op weg naar de eerste goal. Vlak na de pauze dikte Tévez aan tot 2-0 en was de zege binnen. Liverpool reageerde gevaarlijk, maar het schot van Gerrard spatte uit elkaar op de paal.

Adam Johnson werd in de zestien neergelegd door Skrtel. Strafschop voor City en die werd benut door opnieuw Tévez: 3-0 na 68 minuten. Fernando Torres kon amper dreigen en werd 15 minuten voor het einde gewisseld. De City-fans wisten geen blijf met hun vreugde en lachten de Spaanse spits van het veld.

Vincent Kompany speelde de hele partij. Boyata zat niet in de kern. Bij Liverpool startte Jovanovic in de basis. Hij werd vijf minuten voor het einde gewisseld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties