De Boeck: "Competitie begint nu pas"

Nico Wieme
| 43 reacties
De Boeck: "Competitie begint nu pas"
Foto: © SC

Glen De Boeck had moeite om zich neer te leggen bij de nederlaag van Germinal Beerschot bij AA Gent. “Nu begint de competitie pas echt voor ons”, zei de bezoekende trainer na afloop.

“We speelden een goede eerste helft en creëerden veel kansen”, begon Glen De Boeck zijn analyse van de match. “Als je dan op Gent speelt, weet je dat je de kansen moet afmaken of je krijgt het deksel op de neus. Wat jammer genoeg gebeurd is.”

De Germinal Beerschottrainer wist perfect waaraan de late nederlaag te wijten was. “We hebben na de pauze de greep op het middenveld verloren. Die laatste bal was dodelijk. Een tegendoelpunt door het hart van de defensie mag nooit gebeuren.”

De Boeck had toch wel wat positieve zaken gezien. “Opnieuw creëerden we veel kansen en speelden we goed voetbal. Tot aan de zestien meter loopt alles goed, maar om te winnen moet je scoren.”

Competitie begint

De geplaagde trainer van de Ratten had nog een uitsmijter van formaat in petto. “Voor Germinal Beerschot begint de competitie nu pas. Met uitmatchen tegen Genk, Anderlecht en Gent speelden we al tegen drie ploegen uit de top vier. Tegen Charleroi begint het pas echt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties