Mignolet schittert tegen Manchester City

Sunderland won op eigen veld met 1-0 van Manchester City en daar mocht Simon Mignolet een groot aandeel in opeisen. De doelman keepte een voortreffelijke wedstrijd.

Manchester City was goed op weg om een punt te halen in Sunderland, maar in blessuretijd sloeg Darren Bent toe via strafschop. Sunderland verdiende ook de zege, want het toonde zich veel sterker dan de miljoenenploeg uit Manchester. Adebayor had een kwartier voor tijd de openingstreffer aan de voet, maar een subliem keepende Mignolet had een fantastische reflex in huis.

Liverpool-West Bromwich Albion 1-0

Liverpool haalde het in zijn thuiswedstrijd met het kleinste verschil van West Bromwich Albion. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Fernando Torres, die voor de eerste keer in lang de netten kon vinden voor Liverpool.

Liverpool had nog kansen via Kuyt en Gerrard, maar moest uiteindelijk wachten tot Torres in de tweede helft op aangeven van Kuyt de ban brak. West Brom eindigde nog met tien toen James Morrison uitgesloten werd.