Carcela wil alleen voor beloften spelen

Carcela wil alleen voor beloften spelen
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela wenst nu nog niet te kiezen tussen de Rode Duivels en de nationale ploeg van Marokko. De jonge Standardspeler wil enkel voor de Belgische beloften uitkomen.

De discussie over de keuze van Mehdi Carcela tussen België en Marokko zal nog even voortduren. Bondscoach Georges Leekens riep de middenvelder van de Rouches op voor de komende interlands van België tegen Duitsland en Turkije, maar Carcela zal zijn kat sturen.

"Op dit moment heeft Carcela nog geen keuze gemaakt", laat Standard op zijn virtuele huis weten. "Tot zolang dat het geval is, wenst hij niet uit te komen voor de Belgische A-ploeg, maar ook niet voor die van Marokko."

Voor de Belgische beloften wil de fijnbesnaarde speler wel nog spelen. "Carcela houdt zich beschikbaar voor de Belgische voetbalbond als die hem wil oproepen voor de kwalificatiematch van de beloften tegen Slovenië (vrijdag 3 september, red.). Het is met die Belgische belofteploeg dat Carcela een zeer groot aantal wedstrijden in het Belgische shirt heeft afgewerkt."

Standard eindigt het bericht met de melding dat hierover voorlopig het laatste woord gezegd is. "Club noch speler zal over deze kwestie enige verdere commentaar geven." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties