PAOK wint; AEK Athene onderuit

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Op de openingsspeeldag in de Griekse competitie heeft PAOK, tegenstander van Club in de Europa League, zijn eerste wedstrijd gewonnen. Het klopte met moeite Panserraikos in eigen huis.

Panserraikos kwam rond de 20ste minuut op voorsprong maar net voor de pauze zette Vieirinha de bordjes gelijk. Meteen na de pauze lukte Cirillo de voorsprong. Toch waren de bezoekers in staat om even later weer gelijk te stellen. Maar twintig minuten voor tijd hield Papazoglou de zege toch in Saloniki.

AEK verloor bij Kerkyra en maakte een slechte start van het seizoen. De thuisclub liep 2-0 uit. Djebbour scoorde nog wel tegen, maar dat doelpunt kwam te laat.

Club Brugge start zijn Europese campagne met een thuiswedstrijd tegen PAOK op donderdag 16 september om 20u45.