Vanden Borre en Genoa strijken plooien glad

Vanden Borre en Genoa strijken plooien glad
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genoa zou niet langer stokken in de wielen willen steken en dat betekent dus dat Anthony Vanden Borre vanaf januari mag meespelen met Racing Genk.

Volgens Het Belang van Limburg heeft Vanden Borre de plooien kunnen gladstrijken met Genoa, de ploeg die nog altijd eigenaar is van de rechterflankspeler. Eerst zou Vanden Borre tekenen bij het Israëlische Hapoel Tel Aviv, maar toen hij lucht kreeg van het nieuws dat Genk zou geïnteresseerd zijn, nam hij het eerste vliegtuig richting België.

Genoa zat echter verveeld met de situatie, want de Italiaanse club had al een akkoord bereikt met Tel Aviv en ging daarom dwarsliggen. Dit alles leidde er toe dat er nog steeds geen akkoord was tussen Genoa en Racing Genk toen de transferdeadline verstreek.

Dankzij de bemiddeling van Star Factory, het managmentsbureau dat eerder ook Kevin De Bruyne voor een langdurig contract bij Genk deed kiezen, werd zaterdag de transfer toch op groen gezet. Vanden Borre zal nu zijn conditie tot januari moeten onderhouden bij de beloften.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties