Brepoels: "Tot het einde strijden om het behoud"

Brepoels: "Tot het einde strijden om het behoud"
Foto: © SC

Guido Brepoels kon vorig seizoen twee keer winnen van Anderlecht. Dit seizoen zijn de ambities een heel pak minder, want hij acht zijn kern minder sterk dan vorig seizoen.

Hij blijft maar herhalen dat hij met Sint-Truiden tegen de degradatie zal moeten vechten. "Ik blijf erbij dat we tot op het einde zullen moeten strijden voor het behoud", zegt Brepoels.

"Als we met deze groep een rustig seizoen kunnen maken, vind ik dat een grotere prestatie dan vorig jaar. Winnen tegen Standard of Anderlecht: oké, maar wat doen we de volgende wedstrijd? Dat is voor mij veel belangrijker."

Sint-Truiden is nochtans met 7 op 15 zeker niet onaardig aan het nieuwe seizoen begonnen. "Wij willen iedere keer 7 op 15 halen", benadrukt Brepoels in Het Laatste Nieuws. "Dan hebben we 42 punten en we willen er 36. Mijn jongens stralen de honger uit om in eerste te blijven."

"Ze komen me dat ook vaak zeggen. Dan antwoord ik: 'We zullen in eerste blijven, jongen. Laat ze doen in Eupen en Lierse, waar ze zoveel spelers bijhaalden. Hier doen ze dat niet of willen ze dat niet doen. Dat wist je toen je tekende, dus moeten we het samen oplossen'."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties