Christophe Delande: "De drang is groot"

Onbekend Onbekend
| 2 reacties
Christophe Delande: "De drang is groot"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Lommel United trekt morgen richting Roeselare. De Noord-Limburgers zijn alvast geprikkeld na het discutabele verlies op Schiervelde in de voorbije eindronde ter promotie naar eerste nationale.

Christophe Delande is al van sinds het prille ontstaan van KVSK United actief in Lommel. "Ik was jeugdspeler bij Lommel SK en startte nu mijn zevende seizoen in het A-elftal, eerst bij KVSK United, nu bij Lommel United. Ik voel me best goed in Lommel".

Op diverse voetbalfora wordt Lommel momenteel geroemd om zijn efficiënte afwerking. "Dat klopt, vooral in Rupel-Boom, maar ook tegen Turnhout, maar dat had ook anders kunnen aflopen. Gelukkig liep het goed af voor ons."

Ondanks zijn ervaring beseft ook de middenvelder dat de plaatsen duur zijn in Lommel. "Dat kan ik uiteraard best begrijpen, want gezien de resultaten staan we toch maar mooi op kop samen met Bergen en Oostende. Never change a winning team is dan ook een ongeschreven wet, maar toch is de drang zo groot om op termijn mijn steentje bij te dragen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties