CL groep E: Van Buyten oog in oog met Totti

CL groep E: Van Buyten oog in oog met Totti
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep E zullen twee ploegen er waarschijnlijk bovenuit steken en die spelen vanavond al tegen elkaar. Bayern München en AS Roma, de kampioen van Duitsland en de nummer twee van Italië, nemen het tegen elkaar op in de kraker van vanavond.

Bayern München-AS Roma

Bayern moet het stellen zonder zijn twee sterspelers in deze absolute topper: Franck Ribéry en Arjen Robben. Natuurlijk loopt er bij de verliezend finalist van vorig seizoen nog genoeg kwaliteit rond. Met namen als Müller, Lahm, Klose, Badstuber, Schweinsteiger en Kroos heb je natuurlijk een goed gevulde kern. En natuurlijk niet te vergeten: Daniel Van Buyten. Hij moet het daar achteraan allemaal gesloten houden.
AS Roma rekent vooral op zijn oudjes en één in het bijzonder: Francesco Totti. Hij krijgt vooraan de steun van de gehuurde Marco Borriello. De twee grootheden in eigen land vechten de clash van de dag uit.

Cluj-Bazel

Het duel tussen de Roemeense en de Zwitsere kampioen kan dadelijk beslissend zijn voor het verdere verloop van deze campagne voor beide clubs. De twee vechten waarschijnlijk voor plaats drie in de groep en het bijbehorende EL-ticket.

Voetbalkrant.com, Belgiumsoccer.be en Sport-Planet.eu organiseren de Champions League Pronostiek. Wilt u een reis voor twee naar Madrid winnen of één van de vele andere prijzen, schrijf u HIER in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties